ASRock B85 Fatal1ty Killer prezentare

 

Caracteristici

Seria ASRock Killer dispune de platforma inteligenta Killer™ E2200 dezvoltata pentru a maximiza performantele de retea din jocurile online si streaming-ul de inalta calitate. Dotat cu Advanced Stream Detect™, Killer E2200 identifica in mod automat si accelereaza traficul din jocuri mai repede fata de alte retele pentru a oferi performante mai stabile si un avantaj superior. Cu aceasta functie automata, jocurile si chat-ul in timp real devin prioritare fata de alte programe din sistem, oferind o latenta redusa in jocuri pe una dintre cele mai controlabile retele hardware disponibile.
Spor de performante pentru retea de 5 ori mai rapide pentru aplicatii UDP time-sensitive, precum jocurile online si streaming de inalta-calitate.
* Rezultatele testelor pot varia în funcţie de configuraţie, viteza la internet şi timp.
Utilizati Qualcomm Atheros Killer Network Manager pentru clasificarea si prioritizarea jocurilor online, continut video si audio HD pentru mai putine distorsiuni in experientele online.
Identifica aplicatiile ce retin din latimea de banda si selecteaza parametri pentru fiecare dintre acestea pentru o experienta mai buna in gameplay sau in alte stream-uri. Monitorizeaza si administreaza performantele si statusul platformei de gaming cu ajutorul displayului grafic si interfetei complet regandite.
killer2 killer

Purity Sound™ – Bask in the Music

Purity Sound este o combinatie de solutii audio hardware, software si tehnologii ce vor satisface chiar si cei mai selectivi audiofili. Include 7.1 CH HD audio cu codec audio Realtek ALC1150, 115dB SNR DAC cu Differential Amplifier, amplificatory de casti TI® 5532 Premium Headset Amplifier ce suport casti cu pana la 600 ohm, tehnologii cap less Direct Drive, strat de protectie EMI, protectie de izolare pentru PCB si suport pentru DTS Connect.

Purity Sound™ va ofera: ♦ 115dB SNR ♦ Bass excelent ♦ Distorsiune redusa de sunet ♦ Mai multe detalii ♦ Suporta casti cu pana la 600 ohm

Solutii audio traditionale: ♦ 110dB SNR ♦ Bass mai slab ♦ mai multe distorsiuni sonore ♦ Mai putine detalii ♦ Nu suporta casti de inalta impedanta
Aceasta diagrama este testata sub frecvente de 32 ohm pentru a simula casti normale. Indica modul in care frecventele solutiilor audio scad in mod dramatic la frecvente joase, in timp ce Purity Sound™ isi mentine raspunsul si ofera sunete joase mai bune datorita amplificatorului TI® NE5532

Key Master

Cu ce poate fi de folos o arma daca aceasta nu poate fi manuita eficient? Key Master cuprinde doua caracteristici importante, Sniper Key si Macro Key. Poate imbunatati mouse-ul si tastatura cu macro-uri personalizabile, moduri sniper, repeat rate si repeat delay, transformand tastatura si mouse-ul in arme letale. Exista probabilitatea ca Key Master sa fie interzis de unele jocuri. Sugeram dezactivarea utilitatii Key Master daca aceasta incalca licenta jocului.
Tasta Sniper – Utilizati tasta Sniper pentru a schimba viteza mouse-ului in sniper mode si va imbunatati considerabil acuratetea.

Mouse Track
Fara tasta Sniper Cu tasta Sniper

Tasta Macro – Plictisit de acele tastari repetitive? Creeaza-ti propriul set de hotkeys si macro-uri cu tasta Macro pentru a scuti necazul.

CPU Power

Hi-Density Power Connector

Conectorii de inalta densitate pot reduce cu 23% pierderile de energie si cu pana la 22℃temperatura conectorului de alimentare.

VGA

15μ Gold Finger

Seria Fatal1ty de la ASRock pune la dispozitia utilizatorului 15 μ componente aurite in slotul PCIe VGA pentru a oferi performante de trei ori mai ridicate.

Internet

Qualcomm® Atheros® Killer™ LAN

Identifica si accelereaza traficul din joc. Killer LAN ofera o retea rapida la un nou nivel de performante.

Audio

Purity Sound™

Purity Sound™ este o combinatie de solutii audio hardware,software si tehnologii ce vor satisface chiar si cei mai selectivi audiofili.

XSplit

Te-ai aflat vreodata intr-o sesiune de gaming pe care ai vrut sa o inregistrezi si sa o postezi online? Xsplit Broadcaster este o aplicatie desktop realizata pentru multimedia broadcasting, live-streaming si recording. Oferim o licenta premium pentru 3 luni gratuit! In valoare de US$24.95! Arata la restul lumii performantele tale si castiga atentia publicului! (www.xsplit.com/redeem)

Port Fatal1ty pentru Mouse

Fatal1ty Mouse Port este o tehnologie personalizabila pentru gamerii PC care este un subansamblu al F-Stream. Dupa conectarea mouse-ului USB in portul Fatal1ty si F-Stream este activat, gamerii pot ajusta polling rate-ul Fatal1ty la 500Hz. F-Stream ofera de asemenea flexibilitate gamerilor pentru ajustarea de polling rate de la 125 Hz pana la 1000Hz. Este util pentru gameri profesionisti pentru a experimenta un gameplay mai constant si timpi de reactie mai buni din partea mouse-ului.

Limitari: 1. Unii soricei USB ar putea sa nu suporte 1000Hz de polling rate 2. Portul Fatal1ty nu suporta mouse USB 2.0 3. Portul Fatal1ty ar putea sa nu suporte unii soricei USB 4. Portul Fatal1ty nu suporta mouse-ul USB care este conectat la hubul USB

F-Stream

F-Stream este suita de software multifunctinala a lui Fatal1ty cu o noua interfata, noi caracteristici si utilitati imbunatatite si include Key Master, Fatal1ty Mouse Port, EZ OC, Auto Tuning, XFast RAM, OC Tweaker, System Browser, Live Update, Tech Service si multe altele!

Capacele de aur Premium

Aceasta placa de baza utilizeaza condensatori Premium Gold Caps realizate in totalitate in Japonia. Aceaste condensatoare solide sunt atent finisate cu un strat auriu premium ce reprezinta lunga durata de viata si performantele stabile.

Triple Monitor

Grafica, grafica si chiar si mai multa grafica! Ai cerut mai mult suport vizual asadar aceasta placa de baza ofera suport pentru Triple Monitor. Se pot alege pana la 3 interfete de display din panoul i/o pentru conectarea monitoarelor si utilizarea lor in mod simultan fara instalarea unei placi grafice aditionale.

Digi Power

Mai precis , Mai Eficient
Spre deosebire de placile de baza ce utilizeaza energie analog, aceasta placa de baza utilizeaza un design digital de noua generatie PWM (Pulse-Widt Modulation), ce ofera o alimentare mai eficienta si constanta catre procesor, asadar stabilitatea si durata de viata a placii de baza sunt imbunatatite.

4K/2K

4K este un nou standard pentru rezolutiile cu un minim de 3840 x 2160 pixeli, fiind de doua ori rezolutia orizontala si verticala a formatului 1080p si ofera de patru ori mai multi pixeli per total. Pregateste-te pentru o realitate virtuala incredibila.

FAN-Tastic Tuning

Configurati setari diferite de viteza ale ventilatorului pentru anumite temperaturi cu ajutorul acestui grafic. Ventilatoarele vor trece in mod automat la urmatorul nivel atunci cand temperatura mentionata este atinsa.

DTS Connect

Te-ai saturat sa asculti material audio ce iti fac capul sa explodeze? Experimenteaza un sunet surround direct din computer-ul personal. DTS Connect este denumirea unui sistem 2 in 1, ce include DTS Interactive si DTS NeoL PC; este utilizat numai in platforma PC, pentru trecerea de la audio PC in format DTS.

DTS, DTS-HD, the Symbol, & DTS or DTS-HD and the Symbol together are registered trademarks of DTS, Inc. © DTS, Inc. All Rights Reserved.

Service tehnic UEFI

Contactati seriviciul suport ASRock Tech Service prin trimiterea unei cereri suport din utilitatea setup UEFI in cazul in care aveti probleme cu computer-ul personal. Utilizatorii pot alege categoria problemei cu care se confrunta, pot descrie problema in detaliu si apoi pot atasa o imagine pentru echipa de suport tehnic.

Easy Driver Installer

Pentru utilizatorii ce nu dispun de o unitate optica pentru instalarea driverelor de pe CD-ul suport, Easy Driver Installer este o unealta din interfata UEFI ce instaleaza driver-ul LAN in sistem prin intermediul unui dispozitiv de stocare USB, dupa care descarca si instaleaza celelalte drivere necesare in mod automat de pe internet. CD-ul sau unitatea optica nu sunt necesare!

USB Key

Intr-o lume in care timpul inseamna bani, de ce sa pierzi vremea introducand in fiecare zi datele pe logarea in Windows? De ce ar trebui sa memoram acele parole lungi? Nimeni nu are timp pentru asa ceva! Conecteaza USB Key si lasa computer-ul sa se conecteze in Windows® in mod automat!

Fast Boot

Cu tehnologia exclusive Fast Boot de la ASRock, dureaza mai putin de 1.5 secunde* pentru a incarca Windows® 8 din momentul pornirii. Gata cu asteptarea! Timpul rapid de pornire va schimba total experientele si comportamentul utilizatorilor.
*Timpul de pornire poate varia in functie de configuratie.

Restart to UEFI

Fast Boot este atat de rapid incat este imposibil pentru utilizatori sa acceseze tutilitatea UEFI setup in timpul POST. Asadar, tehnologia ASRock Restart to UEFI permite utilizatorilor sa acceseze utilitatea UEFI in mod automat la urmatoarea pornire a PC-ului. Este conceputa pentru utilizatorii ce trebuie sa acceseze in mod constant interfata UEFI

ASRock OMG (Online Management Guard)

Limitati si controlati timpul petrecut de copii pe internet. Tehnologia ASRock OMG (Online Management Guard) va permite sa stabiliti internet la liber sau sa restrictionati accesul la internet la intervale de timp prestabilite. Administratorii sunt capabili sa programeze inceputul si sfarsitul orelor de acces la internet pentru utilizatori.

XFast RAM

XFast RAM va crea un disc virtual din memoria sistemului pentru a spori performantele. In Photoshop, poate procesa chiar si de 5 ori mai rapid.

Dezumidificatorul

Umiditatea deterioreaza majoritatea componentelor, asa ca mentinerea umiditatii la nivel redus este o idee buna. Acum utilizatorii pot preveni deteriorarea datorata umiditatii prin activarea Dehumidifier. Atunci cand este activat, computer-ul va porni in mod automat pentru deumidificarea sistemului dupa ce intra in starea S4/S5.

HDMI™ (Interfata multi-media de inalta definitie)

Acest produs ofera suport HDMI™ (Interfata multimedia de inalta definitie), o interfata standard ce poate transfera date video necomprimate si audio canal multiplu printr-un singur cablu. Atat semnalele de date audio cat si video transferate prin intermediul interfetei HDMI™ sunt digitale fara ca acestea sa fie convertite in semnale anaog, asadar poate oferi o claritate audio si video remarcabila.

Link ofocial produs: http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20Z87%20Killer/

Placa de bază + accesorii:

 

cutie_fata

cutie_spate

accesorii

placa_fata

placa_spate

radiator_vrm

sata

Killer_E2200

sunet_purity

backpanel
 
 

Concluzie:

ASRock B85 Fatal1ty Killer, este o placă de bază decentă destinată sistemelor făra pretenții prea mari.
Pentru un sistem normal destinat nevoilor zilnice, sunt convins că și-ar face treaba foarte bine.
3_stars_crazypc

Leave a Reply

Your email address will not be published.