Prezentare Tenda 4G180 

4G180 V3 funcționează împreună cu rețelele de generație nouă 4G LTE, permițând comunicarea la viteze de download de până la 150 Mbps, care asigură redarea filmelor HD fără întreruperi, descărcarea rapidă a fișierelor mari și realizarea conversațiilor video fără pierderi de semnal.

Cu 4G180 V3.0 dispuneți de un router hotspot fiabil, care asigură conectivitate pentru până la 10 dispozitive, precum smartphone-uri, tablete, laptop-uri, smart watches și altele.

Routerul este echipat cu o baterie Li-Ion reîncărcabilă puternică, de 2100 mAh, care îî asigură până la 10 ore de funcționare, și poate fi alimentat, de asemenea, prin cablu USB sau baterie externă.

Acesta este ompact și are un aspect elegant, fiind potrivit pentru vacanțe, călătorii de afaceri sau activități în spațiu deschis.

Dispozitivul poate fi alimentat prin intermediul bateriei sau, după îndepărtarea bateriei, prin conectarea la portul USB prin cablu USB.

Bateria are o capacitate de 2100 mAh, 7.98 Wh care durează până la 10 ore și o săptămână în modul standby. Aceasta este încărcabilă, detașabilă și înlocuibilă.

Rețeaua mobilă este accesată în mod instant prin utilizarea unui SIM card valabil.

Greutatea sa este de 86 grame.

Dispozitivul are un slot Micro SD si SIM, un port Micro USB și 1 buton Reset / Power.

Două antene interne pentru 4G / 3G și o antenă Wi-Fi internă. Avem și un indicator LED care arată semnalul 4G / 3G și Internet (4 bare), starea bateriei, SMS și Wi-Fi.

Specificații :

General
Frecventa2.4 GHz
Standarde802.11 b/g/n
AlimentareDC 12V / 1.5A
AlteleAcumulator integrat: 2100 mAh
Internet Mobil
Compatibil 3GDa
Compatibil 4GDa
Suport SIMIntegrat
Hardware
Tip antenaInterna
Port USB1x microUSB 2.0

Link oficial : Link

Preț estimativ : Preț

Tenda 4G180  :

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.