Prezentare ASROCK B85M-HDS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caracteristici:

Intel® Small Business Advantage 2.0

Intel® SBA 2.0 cu Next Generation Intel® Core reprezinta o solutie unica, out-of-the-box ce poate oferi:

• Interfata usor de utilizat
• Aplicatii de productivitate si securitate
• Personalizare gratuita si simpla

SECURITATE
Software Monitor
Software Monitor ajuta la mentinerea software-ului de securitate critic prin monitorizarea sa la nivel hardware si avertizarea business-ului in cazul unui atac.
Backup de date & Restaurare
Data Backup & Restore ofera backup critic de date dupa programul de lucru utilizand temporizatorul pentru a porni PC-ul.
USB Blocker
USB Blocker permite afacerii sa controleze accesul la infrastructura, prevenind dispozitivele neautorizate USB sau fisierele de import/export asupra PC-urilor firmei.
PRODUCTIVITATE
PC Health Center
PC Health Center poate programa si efectua sarcini de intretinere PC dupa programul de lucru pentru a nu intrerupe lucrul angajatilor. Functioneaza chiar si atunci cand computer-ul este intr-o stare standby, atata timp cat este alimentat.
Energy Saver
Cu Energy Saver, afacerile pot economisi energie prin programarea PC-urilor sa se opreasca la sfarsitul zilei si sa porneasca inainte de inceperea programului – gata pregatit pentru angajati cand ajung dimineata.

All Solid Capacitor Design

Toti condensatorii de pe aceasta placa sunt in intregime condensatori solizi. Datorita acestor condensatori solizi, placile de baza ASRock pot functiona mai stabil si li se asigura o durata de viata mai lunga.

A-Tuning

A-Tuning este suita software pentru sarcini multiple cu o noua interfata, caracteristici noi adaugate si utilitati imbunatatite, ce includ XFast RAM, OC Tweaker si multe altele.

Utilizare optimade memorie
Acces la Internet mai rapid
Mareste viteza USB
De 5 ori mai rapid pentru rularea Photoshop
XFast RAM va crea un disc virtual din memoria sistemului pentru a spori performanta pentru Photoshop. Poate sa lucreze de 5 ori mai rapid ca inainte.
Latenta mica in joc
XFast LAN poate cobora latenta din joc dupa setarea prioritatii online game la un nivel superior.
Latenta din World of Warcraft: Cataclysm
* O valoare mai mica este mai buna
Comparatie de performanta USB
ATTO Disk Benchmark 4K Read
Placa de baza ASRock
Alta placa de baza
*Procentajul de boost al performantei poate varia in functie de configuratie.

Triple Monitor

Aceasta placa de baza ofera suport pentru Triple-Monitor. Se pot alege pana la trei interfete de display pentru conectarea si utilizarea monitoarelor in mod simultan.

Easy Driver Installer

Pentru utilizatorii ce nu dispun de o unitate optica pentru instalarea driverelor de pe CD-ul suport, Easy Driver Installer este o utilitate din interfata UEFI ce instaleaza driver-ul LAN in sistem prin intermediul unui dispozitiv de stocare USB, dupa care descarca si instaleaza in mod automat driverele.

FAN-Tastic Tuning

Configurati setari diferite de viteza ale ventilatorului pentru anumite temperaturi cu ajutorul acestui grafic. Ventilatoarele vor trece in mod automat la urmatorul nivel atunci cand temperatura mentionata este atinsa.

USB Key

Intr-o lume in care timpul inseamna bani, de ce sa irositi timp important in fiecare zi pentru introducerea numelui de utilizator necesar conectarii la Windows? De ce trebuie trebuie sa memoram acele parole foarte lungi? Pur si simplu conectati USB Key si lasati computer-ul sa se conecteze la Windows® in mod automat!

Service tehnic UEFI

Contactati service-ul tehnic ASRock prin trimiterea unei cerinte de suport din utilitatea setup UEFI in cazul in care exista probleme cu PC-ul.

Restart to UEFI

ASRock “Restart to UEFI” technology is designed for those requiring frequent UEFI access. It allows users to easily enter the UEFI SETUP automatically when turning on the PC next time.

Fast Boot

Cu tehnologia exclusive Fast Boot de la ASRock, dureaza mai putin de 1.5 secunde* pentru a incarca Windows® 8 din momentul pornirii. Gata cu asteptarea! Timpul rapid de pornire va schimba total experientele si comportamentul utilizatorilor.

*Timpul de pornire poate varia in functie de configuratie.

ASRock OMG (Online Management Guard)

Tehnologia ASRock OMG (Online Management Guard) permite utilizatorului sa stabileasca internet ~stare de asediu~ sau sa restrictioneze accesul la internet la anumite interval de timp. Administratorii pot programa ore de incepere si incheiere pentru accesul la internet oferit utilizatorilor.

Dezumidificatorul

Utilizatorii pot preveni daunele cauzate in urma umiditatii prin activarea functiei “Dehumidifier”. Prin activarea Dehumidifier Function, computerul va porni automat pentru a dezumidifica sistemul dupa intrarea in starea S4/S5.

HDMI™ (Interfata multi-media de inalta definitie)

Acest produs ofera suport HDMI™ (Interfata multimedia de inalta definitie), o interfata standard ce poate transfera date video necomprimate si audio canal multiplu printr-un singur cablu. Atat semnalele de date audio cat si video transferate prin intermediul interfetei HDMI™ sunt digitale fara ca acestea sa fie convertite in semnale anaog, asadar poate oferi o claritate audio si video remarcabila.

Link ofocial : http://www.asrock.com/mb/Intel/B85M-HDS/

Pret estimativ: http://www.price.ro/index.php?action=product_prices&prod_id=803614&asc=1

Placa de bază + accesorii:

cutie_fata

cutie_spate

accesorii

placa_general

sata

placa_spatebackpanel

 

 

Concluzie:

Asrock B85M-HS, este o placă de bază modestă, ieftină care se pretează pentru a fi integrată intr-un sistem HTPC  fără prea mari pretenții.

Un astfel de sitem, poate fi folosit fără probleme pentru vizionarea filmelor cât și pentru un browsing de internet.

 

2_stars_crazypc

Leave a Reply

Your email address will not be published.