Prezentare Tenda U18 Adaptor USB Wi-Fi 6 dual-band AX1800


Pentru cei care doresc să scape de cabluri una dintre opțiuni este achiziția unui adaptor USB Wi-Fi.

Tenda U18 este construit pe baza noii tehnologii Wi-Fi 6, U18 beneficiază de o viteză wireless superioară și latență redusă față de Wi-Fi 5, asigurând o excelentă experiență de utilizare la vizionarea filmelor 4K și gaming 3D intensiv.

Utilizat împreună cu un router Wi-Fi 6, U18 aduce calculatorul la un nou nivel de performanță și permite preluarea datelor wireless la viteza maximă oferită de către furnizorul de internet.

Interfața USB 3.0 asigură un transfer de date mai rapid și mai eficient, de 10 ori mai mult ca în cazul USB 2.0, beneficiind, în același timp, de compatibilitate completă cu dispozitivele care utilizează USB 2.0.

U18 dispune de un driver wireless integrat. Calculatorul nu mai are nevoie de unitate optică pentru instalarea driverului. Driverul U18 se instalează simplu, într-un singur pas.

Corpul subțire, cu muchii rotunjite, ale adaptorului, face ca U18 să fie ușor de transportat și plăcut de utilizat în vacanțe, la birou sau în călătorii de afaceri.

U18 utilizează noua generație de standard în securitate wireless, WPA3, și un algoritm de autentificare a identitații matur, pentru a preveni atacurile și asigură o protecție mai eficientă a rețelei.

Adaptorul funcționează cu sistemul de operare Windows 10/11, asigurând compatibilitate cu IEEE 802.11ax/ac/a/n/g/b..

Specificații :

 • General
  • InterfataUSB 3.0
  • Standarde802.11 a/b/g/n/ac/ax
  • AntenaInterna
 • Conectivitate
  • Frecventa2.4 GHz
   5 GHz
  • Dimensiuni93.8 x 30.2 x 13.4 mm

Link oficial : Link

Preț estimativ : Preț

Tenda U18 :

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.