Prezentare Tenda IT7-LRS

Dacă doriți să vă supravegheați locuința cei de la Tenda vă oferă o cameră de supraveghere cu rezolutie de 4 MP (2560 x 1440), vizibilitate nocturna prin infraroșu, tehnologie pentru detecția mișcării și microfon de mare sensibilitate, pentru preluarea sunetelor de la distanță. Este perfectă pentru utilizare în fabrici, curți, magazine, clădiri și în proiecte în care este nevoie de monitorizare în timp real prin intermediul telefoanelor inteligente.

Tenda IT7-LRS este construită pe baza unei structuri cu lentile cu apertură largă și senzor senzitiv, camera IC7-LRS este mai sensibilă la lumină față de camerele uzuale și poate captura imagini mai fine decât camerele cu infraroșu obișnuite.

Aceasta are un microfon extrem de sensibil, ce permite preluarea sunetului de la distanță și asigură transmiterea sincronizată a semnalelor audio și video.

Monitorizarea se face via software proprietar pe PC sau mobile.

Tenda IT7-LRS are technologia H.265 care comprimă datele video la 50%, asigurând o economie de spațiu de stocare și o transmisie cu mai puține întreruperi.

Datorită WDR inteligent și 3D DNR Tenda IT7-LRS oferă imagini mai clare. Tehnologia WDR pentru compensarea backlighting pe imaginile backlit și tehnologia de reducere a zgomotului 3D pentru redarea mai clară a imaginilor de monitorizare.

Camera are standardul IP66 de rezistență la umezeală și praf, fiind în măsură să funcționeze și atunci când vremea este neprielnică.

Camera poate fi montată pe perete sau pe altă suprafață plană.

Specificații :

Tip
UtilizareIndoor
Tip cameraDigitala
Senzor
TipCMOS
Night Vision
IRDa
Distanta IR30 m
Optica
Distanta focalizare (f)4 mm
Diafragma (F)2.2
LentilaFixa
Conectivitate
Port reteaDa
Viteza retea10/100 MBps
General
Mod inregistrareColor
Alb-Negru
Format cameraBullet
Rezolutie2560 x 1440
Senzor4 MP
Dimensiuni166 x 85 x 85 mm
Tip conexiune reteaEthernet

Link oficial : Link

Preț estimativ : Preț

Tenda IT7-LRS :

Leave a Reply

Your email address will not be published.