Review Adata Lancer 32 GB DDR5 6000 MHz Dual Channel

Al doilea kit sosit pe masa noastră de teste este tot unul de la Adata dar de data aceasta acesta vine la 6000 MHz cu Cl30 și cu radiator alb care arată foarte bine.

Chip-urile care stau la baza sa sunt produse de către SK-Hynix.

Au iluminare RGB . Puteți seta iluminarea RGB așa cum doriți. Alegeți dintre diferite efecte (static, respirație și cometa) sau sincronizați luminile cu melodiile preferate prin Music Mode. Toate acestea se pot face prin intermediul unui software de control RGB de la toate marile mărci de plăci de bază.

Software-ul de control al iluminării XPG Prime nu numai că vă permite să setați efecte de iluminare DRAM unice, dar puteți, de asemenea, să sincronizați toate produsele XPG RGB compatibile cu Prime pentru a crea spectacole de lumină imaginative și pentru a vă crea propriul ecosistem Prime.

După ce ați selectat ca software de control al iluminării, asigurați-vă că închideți toate celelalte software-uri de control al iluminării de la producători precum ASUS/ASRock/Gigabyte/MSI. Pot apărea conflicte atunci când utilizați Prime cu software-ul RGB al plăcii de bază. Pentru detalii, vă rugăm să consultați FAQ.

Dacă doriți să utilizați Prime după instalarea software-ului de control al iluminării MSI, trebuie să dezinstalați software-ul MSI, să opriți alimentarea și apoi să reporniți înainte de a instala și activa Prime.

XPG LANCER DDR5 dispune de un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) care îmbunătățește stabilitatea sursei de alimentare. Tensiunea de operare mai mică face ca LANCER să fie mai eficient din punct de vedere energetic decât DDR4.

Cu ajutorul codului de corecție a erorilor (ECC), acest modul poate corecta erorile în timp real pentru a asigura o stabilitate și o fiabilitate sporite.

Circuitele integrate de înaltă calitate și PCB-urile asigură o performanță fără compromisuri și un overclocking fiabil, ideal pentru jucătorii și overclockerii exigenți.

Sunt compatibile AMD Expo și Intel XMP 3.0.

Specificații :

General
Recomandat pentru GamingDa
SerieXPG LANCER
TipDDR5
Capacitate32 GB
Frecventa6000 MHz
Kit Dual Channel2x 16 GB
Latenta CAS30 CL
RadiatorXPG LANCER
StandardPC5-48000U
Tensiune alimentare1.35 V
Timing30-40-40
Iluminare LEDDa, LED RGB

Link oficial : Link

Preț estimativ : Preț

Rezultate :

Concluzie :

Al doilea Kit DDR5 pe care l-am testat este un best buy în categoria sa de preț și performanțe.

Este rece și performant , rulând rapid fără niciun fel de problemă.

Îl recomand tuturor celora care sunt în căutarea unui best buy DDR5.

Din partea redacției acest produs primește următorul premiu :

Leave a Reply

Your email address will not be published.