Crazypc la CeBIT 2011: Amacrox

Incepem seria de relatari de la CeBIT (mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?) cu un producator asiatic de surse, Amacrox, pe care noi il consideram extrem de interesant pentru piata romaneasca. Motivatia: preturi scazute si certificari 80PLUS pentru majoritatea produselor comercializate.

In primul rand am surprins la fata locului cea mai ieftina sursa pasiva (cu conector pcie) de pe piata germana – Amacrox Calmer 3 AX560-PEL01. Chiar daca nu e o noutate, si pe deasupra mai e si e un FSP re-brand-uit (mersi, burebista!), daca ajunge in Romania la ~ 450 RON, sunt sigur ca va deveni extrem de interesanta pentu nisa celor cu preocupari legate de silentiozitate. Echivalenta de la FSP este pe meleagurile noastre mai mult indisponibila, si cu 100 RON mai scumpa.

Amacrox se pot mandri si cu surse certificate 80PLUS Gold. Repet, tot cu FSP-uri OEM la baza, dar mai ieftine.

Desi nu o aveau expusa, i-am rugat pe cei de la Amacrox sa ne arate cea mai ieftina sursa 80PLUS din portofoliul lor, sursa care se poate achizitiona la ~ 30 euro in Germania – Amacrox Viking AX350-60HHN. Daca aceasta marca ar fi comercializata in Romania, e posibil sa avem si mai multa concurenta in zona produselor ieftine de calitate, precum Sirtec / High Power de 400W, de asemenea certificata 80PLUS.

La standul Amacrox am remarcat si niste incarcatoare bazate pe energia solara pentru acumulatorii diveselor dispozitive mobile (precum telefoane sau laptop-uri).

In incheiere, vreau sa fac un apel la distribuitorii romani (sper sa citeasca acest articol) – daca puteti aduce aceasta marca in Romania la preturi bune (aveti mai sus cateva borne in acest sens), nu mai stati pe ganduri! OEM-urile FSP / Fotron ofera toate garantiile necesare. Ma puteti contacta pe e-mail si va pot oferi (no strings attached, cum ar spune americanu’) datele de contact ale directorului de vanzari Amacrox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.