Review scaun gaming Genesis Nitro 880 Black

Scaunul sau acel obiect pe care petrecem multe ore în fața PC-ului a devenit și de gaming.

Acel gaming înseamnă faptul că aceste scaune sunt gândite pentru a oferi în general toate reglajele imaginabile și inimaginabile.

Confortul și personalizarea practic au atins un nou nivel atunci când vorbim de un scaun de birou/gaming.

Genesis este un producător foarte apreciat atunci când vine vorba de accesorii de gaming.

Cei de la Genesis au pornit la drum în anul 2011 și au în portofoliu produse precum mouse gaming, tastaturi de gaming, căști gaming, mouse pad, scaune de gaming, boxe , microfoane, controllere de gaming, carcase PC, ghiozdane pentru transport laptop, birou de gaming, coolere laptop chiar și măști de protecție sau băuturi energizante.

Astăzi am plăcerea să vă prezint unul dintre cele mai apreciate scaune de gaming din portofoliul celor de la Genesis, mai precis Nitro 880.

Nitro 880 este disponibil în 4 variante de culori : Green, Black, Red , Blue.

Noi am primit varianta Black .

Scaunul vine ambalat cu grijă într-o cutie mare de carton, fiecare element în parte fiind invelit în folie de plastic sau carton dar din pacate noi am primit la teste scaunul deja montat.

Mânerele se pot ajusta atat pe înălțime cât și lateral, longitudinal sau swivel.

Înălțimea șezutului poate fi și ea reglată în funcție de preferinte între 37 cm si 45cm, potrivită pentru a încăpea sub orice birou.

Învelișul este realizat din Synthetic PU de bună calitate, forma preluată de la scaunele sport auto oferind o susținere ridicată laterală, lombară cât și în partea superioară a spatelui.

Greutatea specificata maxima este de 150 kg.

Cilindrul a funcționat foarte bine având suficientă forță – mecanismul folosit de Genesis implică o singură manetă sub șezut ce realizează reglajul sus / jos precum și blocarea înclinării șezutului. (Sistem de ridicare cilindric cu gaz, clasa 4).

Pentru un confort sporit cei de la Genesis oferă o perniță de cap detașabilă cât și o permiță lombară detașabilă.

Dimensiunile sale sunt 129 x 52 x 40 cm.

Baza robustă cu 5 brațe prevăzute cu roți durabile (75 mm diametru) echipate individual cu sisteme de blocare pentru controlul poziției scaunului.

Specificații :

Detalii
SerieNitro 880
MaterialSynthetic PU
Caracteristici
ReglabilDa
Greutate admisa150 kg max.
Inaltime scaun reglabil37 – 45 cm
Inaltime scaun121 – 129 cm
Latime scaun40 cm
Adancime scaun52 cm
Inaltime spatar84 cm
Tip spatarReglabil
CuloareNegru
CaracteristiciInaltime suport brate: 27 – 34 cm
Pernita capDetasabila
Pernita lombaraDetasabila

Nitro 880 :

 

Concluzie :

Cu sau fără voia utilizatorilor scaunul de gaming devine unul dintre cele mai importante accesorii atunci când vine vorba de confortul în timpul utilizării PC-ului sau de ce nu a consolei de gaming.

Producătorii de scaune de gaming ne oferă multiple posibilități atunci când ne gândim la design, culoare, materiale sau la accesorii.

Cei de la Genesis ne-au oferit un scaun care a reușit să mă cucerească prin prisma confortului, materialelor și a prețului de achiziție (circa 1100 ron).

Începând de astăzi nu cred că mă voi întoarce la scaunele clasice atunci când voi lucra la PC sau mă voi juca la vechiul meu PS4 Pro.

Voi urmări cu interes oferta și evoluția scaunelor de gaming care de curând au fost dotate și cu iluminare RGB de exemplu.

Genesis 880 primește din partea redacției CrazyPC următorul premiu :

Leave a Reply

Your email address will not be published.