MSprimul dispozitiv portabil de gaming

MSI prezintă cu mândrie Claw, un dispozitiv de gaming portabil revoluționar care marchează o nouă eră în experiențele de gaming portabile. Alimentat de procesoarele Intel Core™ Ultra și dotat cu tehnologia Intel XeSS, acesta îmbunătățește semnicativ FPS-ul, asigurând o experiență de joc ;uidă și captivantă chiar și în cazul titlurilor AAA. Claw este echipat cu tehnologia termică MSI Cooler Boost Hyper;ow, designul termic intra;ow redirecționează ;uxul de aer pentru a răci componentele interne, asigurând performanțe optime de gaming chiar și în palmă.

MSI Claw stabilește un nou standard prin capacitatea mare a bateriei de 53Whr, cea mai mare din clasa sa, oferind o autonomie impresionantă de 2 ore în condiții de încărcare maximă. Acest lucru le permite jucătorilor să se bucure de sesiuni prelungite de joc, fără să se îngrijoreze că rămân fără baterie.Cu noul design de interfață de utilizator ușor de utilizat, MSI Center M, Claw oferă o platformă intuitivă pentru acces ușor la caracteristicile și setările esențiale. Lansatorul rapid de jocuri și accesul instantaneu la platformă simplică procesul de instalare și descărcare. Claw suportă, de asemenea, MSI APP Player, oferind nu numai jocuri pentru Windows, ci și acces la jocuri mobile Android.Ergonomic, adaptat pentru confort și precizie, noul Claw este conceput pentru a se potrivi cu contururile naturale ale palmei, oferind o experiență de joc intuitivă pentru mâini de toate dimensiunile. Dispunând de un ecran tactil Full HD de 7 inchi cu o rată de refresh de până la 120 Hz, MSI Claw asigură un mediu de joc vizual uimitor și receptiv.

“În cadrul angajamentului nostru de a îmbunătăți experiența de joc pentru utilizatorii noștri, ne propunem să abordăm problemele de pe piață și să ne dedicăm eforturilor în domeniul dispozitivelor portabile”, a declarat Eric Kuo, vicepreședinte executiv & Director General NB BU la MSI. “Am pus la punct design-uri specice adaptate exclusiv pentru gameri, debutând cu primul nostru terminal portabil, Claw, care redenește standardele pe piața terminalelor portabile.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.