AQIRYS își extinde portofoliul cu noua carcasă de gaming XO-1 ARGB

Disponibilă în două variante :negru și alb, aceasta  completează gama de produse de înaltă calitate oferite de AQIRYS.

Descoperă XO-1 ARGB

Numele carcasei XO-1 se inspiră dintr-o stea din secvența principală situată aproximativ la 530 de ani lumină distanță în constelația Coroana Boreală. Această carcasă impresionează prin designul său simplu și elegant, oferind în același timp spațiu interior generos și funcționalități puternice. Aceste caracteristici îți permit să asamblezi un PC de gaming excepțional atât din punct de vedere al performanței, cât și al aspectului său.

Noua carcasă XO-1 stabilește un standard în ceea ce privește designul și funcționalitatea. Cu un panou lateral panoramic din sticlă securizată, trei ventilatoare ARGB PWM de 120mm preinstalate în partea frontală și unul în partea din spate, precum și o construcție robustă din oțel SPCC, XO-1 ARGB combină estetica sofisticată cu performanța de top. Carcasa este echipată și cu un hub de ventilatoare integrat și o telecomandă, care permite utilizatorilor să ajusteze ușor culoarea ventilatoarelor sau viteza acestora. Suportul extins pentru diverse tipuri de plăci de bază, opțiuni variate de răcire și stocare, precum și un sistem eficient de management al cablurilor fac din XO-1 ARGB alegerea ideală pentru orice entuziast de gaming sau creator de conținut.

Caracteristici Cheie Detaliate:

Noua carcasă XO-1 ARGB redefinește standardele de design și funcționalitate din industria hardware-ului de gaming. Panoul lateral panoramic este unul dintre punctele sale forte, oferind acces instant și nelimitat la componentele interne ale sistemului, fără a fi necesare unelte pentru deschidere. Realizat din sticlă securizată cu o nuanță ușor gri, panoul adaugă eleganță suplimentară configurației tale.

Panoul frontal ARGB reprezintă un alt element atractiv. Mai precis, sticla frontală este înclinață la 15°, ceea ce optimizează și mai mult fluxul de aer, asigurând o răcire eficientă pentru sistemul tău. Echipat cu trei ventilatoare iluminate ARGB de 120mm, nu numai că îmbunătățește circulația aerului, dar adaugă și un efect vizual spectaculos, potrivit pentru orice gamer pasionat de estetică.

Când vine vorba de Materiale, AQIRYS nu face compromisuri. Carcasa este construită din oțel SPCC de înaltă calitate de 0,8mm, ABS și sticlă securizată, asigurând durabilitate și un aspect premium.

Compatibilitatea este un alt punct forte al carcasei XO-1. Aceasta susține o gamă largă de plăci de bază, de la mini-ITX până la EATX, și plăci video de până la 410mm în lungime, oferind flexibilitate maximă în selecția componentelor.

În ceea ce privește Opțiunile de Răcire, carcasa este pregătită să găzduiască diverse soluții, inclusiv coolere pentru CPU de până la 170mm în înălțime și suport pentru până la 14 ventilatoare de 120mm sau un radiator de răcire cu apă, de 360mm pe lateral sau pe partea de sus.

Opțiunile de Stocare sunt, de asemenea, generoase, cu sloturi pentru două HDD-uri de 3,5″ și două SSD-uri de 2,5″, oferind astfel multiple opțiuni pentru necesitățile de stocare ale gamerilor și creatorilor de conținut.

Gestionarea Cablurilor este facilitată de un compartiment special, asigurând un aspect curat și organizat, în timp ce îmbunătățește fluxul de aer în interiorul carcasei.

În ceea ce privește Variantele de Culoare, carcasele XO-1 sunt disponibile în două opțiuni elegante: negru și alb, permițând astfel personalizarea conform preferințelor fiecărui utilizator.

Suportul Inclus pentru Placa Video reprezintă un alt avantaj al carcasei XO-1. Acesta ajută la reducerea tensiunii pe conectorul de pe placa de bază, asigurând o durabilitate și stabilitate sporite pentru sistem.

I/O Modular la Partea din Spate: Un alt aspect inovator este panoul I/O modular de la partea din spate a carcasei. Acesta poate fi reconfigurat pentru a se potrivi cu plăci de bază mini-ATX sau micro-ATX, oferind flexibilitate suplimentară în selecția componentelor.

XO-1 este disponibil imediat la următoarele prețuri recomandate:

  • Carcasa AQIRYS XO-1 – 749,90 RON (TVA inclus)
  • Carcasa AQIRYS XO-1 White – 789,90 RON (TVA inclus)

Leave a Reply

Your email address will not be published.