Crazypc la CeBIT 2011: ASRock

Cand am ajuns la standul ASRock si am vazut un puhoi de lume, am crezut ca se da ceva si deci ne-am asezat romaneste la coada. Nu era asa, doar niste gura-casca asistau la neutralizarea completa si virtuala a diversi gameri de weekend de catre vestitul Fatal1ty. A trebuit sa ne strecuram sa ne facem treaba.

Mandria ASRock au constituit-o in acest an sistemele mini-pc. Au fost expuse atat sisteme Intel (cu procesor mobil) Sandy Bridge cu grafica integata Intel mai mult decat decenta, cat si cu grafica dedicata Nvidia, capabila de 3D.

La final, produsele fiind pozate, ne-am relaxat facandu-ne planuri cum sa il iesim invingatori dintr-o confruntare cu nea Fatal1ty, care killer-ea tot ce prindea. Pentru cine nu-l cunoaste personal, a fost intr-o vreme cel mai bun in materie de jocuri cu impuscaturi.

M-am gandit sa strig de pe podium ,,Nu trage dom’ Semaca, sunt IO, Lascarica”, si apoi sa fug. Castigam la capitolul atitudine. Problema mare era ca as fi fost inconjurat, si nemtii spre surprinderea mea nu erau atat de plinuti pe cat credeam.

Alternativa era sa il fac la modul fin, cu dialoguri academice de genul ,,te crezi jmecher, ba? ia zii, de cand n-ai mai castigat vreun concurs de gaming? cu bluza aia de trening vii tu la CeBIT? Zii mersi ca ai doar blugii gauriti…”. Iar era o problema faptul ca nu stia romaneste… si noi cu limbile straine… mai greu.

N-am fost intr-atat de crazy incat sa ne gandim la un potential duel in FPS-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *